ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Στo καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε φωτιστικά από κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς ή επιλεγμένων ιταλικών και ευρωπαϊκών οίκων. Διαλέξτε κλασσική, μοντέρνα ή minimal γραμμή, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. 

image-199513-εσωτερικος.png

Φωτιστικά Εσωτερικών Χώρων

Φωτογραφίες

Διαλέξτε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία φωτιστικών οροφής, τοίχου ή δαπέδου για εσωτερικούς χώρους, αυτά που ταιριάζουν στο  περιβάλλον σας. Καλύπτουμε ακόμη και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις. Συνεργαζόμαστε με ελληνικές εταιρίες καθώς και με κορυφαίους ιταλικούς οίκους. Βρείτε τα όλα διαθέσιμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

image-199510-αρχιτεκτονικος.png

Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

Φωτογραφίες

Αναδείξτε το κτήριο ή το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας, με στυλ και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές, ανάλογα με το ύφος και τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σας. 

image-199511-εξωτερικων-χωρων.png

Φωτισμός Εξωτερικών Χώρων 

Φωτογραφίες

Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασσικές ή πιο μοντέρνες λύσεις. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε κολώνες-φωτιστικά, φαναράκια, φωτιστικά διαδρόμου κτλ. Οι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για το χώρο σας, αλλά και το υλικό, όπως για παράδειγμα πλαστικό, αλουμίνιο, inox ή μπρούτζινο. 

image-199512-επαγγελματικος.png

Επαγγελματικός Φωτισμός 

Φωτογραφίες

Οι απαιτήσεις για το φωτισμό ενός επαγγελματικού χώρου είναι μεγάλες. Εμείς διαθέτουμε εξειδίκευση στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιώντας 3D φωτορεαλιστικά προγράμματα απεικόνισης, προκειμένου να σας δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Κάθε χώρος έχει ξεχωριστές ανάγκες και μαζί μας μπορείτε να είστε πάντοτε σίγουροι για το αποτέλεσμα.