ΞΥΛΙΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED

Κλασικά, Μοντέρνα, Vintage…

Φωτίστε το χώρο σας με έναν ξεχωριστό τρόπο!

ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED


Η εταιρία μας, ακολουθώντας τις επιταγές της διαρκώς αναπτυσσόμενης τεχνολογίας στο χώρο του φωτισμού, καλύπτει κάθε σας ανάγκη γύρω από τους λαμπτήρες Led όλων των ειδών. Στο χώρο μας θα βρείτε: ταινίες, πάνελ, προβολείς, ράγες και PL (επαγγελματικής χρήσης) Led, εγγυημένης ποιότητας.

Λαμπτήρες Led

Βρείτε στα καταστήματά μας μια πλήρη γκάμα από λάμπες Led για κάθε τύπο ντουί, σε 3 διαφορετικές χρωματικές θερμοκρασίες (θερμό, ψυχρό και ενδιάμεσο), καθώς και με δυνατότητα επιλογής δέσμης φωτισμού, με ανοιχτές ή κλειστές μοίρες.

PL Led

Το PL Led αποτελεί την πλέον πρακτική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο. Εξωτερικός ή χωνευτός φωτισμός, συνδυάζεται με φωτιστικό λευκής ή νίκελ απόχρωσης. Βρείτε στον εκθεσιακό μας χώρο μια πλήρη γκάμα φωτιστικών και επιλέξτε τα κατάλληλα, αναλόγως το ύψος της εγκατάστασης, τη χρήση του χώρου εργασίας, καθώς και τα σημεία που επιθυμείτε να εστιάσετε και να τονίσετε. 

Ράγες Led – Προβολείς Led

Στην εταιρία μας θα βρείτε διαθέσιμες ράγες φωτισμού Led, με δυνατότητα παράλληλης τοποθέτησης πολλαπλών ειδών φωτισμού.Επίσης, διαθέτουμε προβολείς Led σε πλήρη γκάμα χρωμάτων και Watt, κατάλληλους για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους.

Panel Led – Ταινίες Led

Τα πάνελ από Led είναι μια ενδεδειγμένη λύση για ποιοτικό φωτισμό στο χώρο, κυρίως όταν έχουμε πολλά τετραγωνικά μέτρα. Συνδυάζονται εξαιρετικά με ταινίες Led εναλλαγής χρωμάτων ή σταθερού χρώματος.

ΞΥΛΙΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Κλασικά, Μοντέρνα, Vintage…Φωτίστε το χώρο σας με έναν ξεχωριστό τρόπο!

Έχοντας ως μέλημα την πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, στην εταιρεία Σανιδάς θα βρείτε και μια μεγάλη γκάμα ξύλινων φωτιστικών, εκλεπτυσμένης αισθητικής!


Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεύοντας για τη βόρεια Ελλάδα την εταιρεία FOS wood design, διαθέτουμε χειροποίητα φωτιστικά ελληνικής κατασκευής, από μασίφ ξύλο μεγάλης αντοχής και εξαιρετικού φινιρίσματος!


Παράλληλα με δυνατότητα custom made, δημιουργούμε αμέτρητες επιλογές βάσει και των απαιτήσεών σας, ώστε να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα φωτισμού στο χώρο σας.

Επιλέξτε το ξύλινο φωτιστικό της αρεσκείας σας…